P I S E R R O

[vc_row full_height=”yes” font_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1524144165715{padding-top: 5% !important;padding-bottom: 5% !important;background: #2d2d2d url(http://piserro.mk/wp-content/uploads/2018/04/about-bg.jpg?id=413) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” background_style=”normal”][vc_column][vc_row_inner type=”boxed” css=”.vc_custom_1404485577172{margin-top: 75px !important;margin-bottom: 75px !important;}”][vc_column_inner][vc_single_image image=”417″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner type=”boxed” css=”.vc_custom_1404485577172{margin-top: 75px !important;margin-bottom: 75px !important;}”][vc_column_inner]

Historia


[vc_column_text]Nje kompani dhe brend i krijuar që nga viti 1973 në Turqi. Industria jonë u themelua nga Ali Rıza KISAKÜRE, fillimisht si një industri e cila përfshinte hapësirë prej 25.000 m2 ku aktiv ishin 550 të punësuar. Me kapacitet prodhimtarie prej 1000 pantollona në ditë dhe prodhim të xhaketave deri në 700 brenda një dite si dhe 850 këmisha, Piserro arriti të jetë një kompani shumë e rëndësishme në tregun ku vepronte.
Cilësia e produkteve dhe kënaqësia e klientëve, ishin parimet bazë mbi të cilat mbështetej kompania jonë. Kjo ndikoi që kompania Piserro, brendin e saj ta zgjërojë edhe jashtë kufijve, duke promovuar tek klientët një stil elegant dhe unik. Piserro, është një nga market më të fuqishme në tregun për veshje elegante të meshkujve. Mjeshtëria dhe profesionalizmi i punëtorve tanë, kanë sjellur gjithmonë rehati në veshje dhe stil që e dallon çdokënd. Zgjedhja e stofeve cilësore të prodhuara me mjeshtëri dhe transferimi i tyre në veshje, e bëjnë Piserron markë e cila në shumë lista rradhitet e para për stil dhe kualitet.
Tanimë markën Piserro e gjeni edhe në Tetovë, në kompleksin Pallma Mall. Për të gjithë ju që dëshironi të dukeni me stil dhe rehat në veshjen tuaj, ne ju ofrojmë veshje origjinale të markës Piserro. Jemi distributori i vetëm zyrtar i cili sjell për ju elegancën e emëruar Piserro!
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner type=”boxed” css=”.vc_custom_1404485963952{margin-bottom: 75px !important;padding-top: 5% !important;}”][vc_column_inner css=”.vc_custom_1404743813549{padding-right: 30px !important;}”][vc_single_image image=”410″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1524144463312{border-radius: 1px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner type=”boxed” css=”.vc_custom_1404485963952{margin-bottom: 75px !important;padding-top: 5% !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1404743813549{padding-right: 30px !important;}”]

Misioni


[vc_column_text] PISERRO tenton që për ju të ofrojë cilësi dhe kualitet në veshje. Sjellja e veshjeve nga Turqia u bë me të vetmin qëllim, që të gjithë të kenë mundësinë të njihen me elegancën dhe mjeshtërinë e këtij brendi.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

Vizioni


[vc_column_text]Jemi largpamës në rrugën në të cilën ecim. Vizioni ynë është që të jemi brend i cili për ju do të sjell përvojën artizanale duke e gërshetuar me modernizmin dhe elegancën.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]https://esa-letter.com/