P I S E R R O

[vc_row css=”.vc_custom_1524210679746{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 110px !important;background-color: #f4f4f4 !important;}” background_style=”normal”][vc_column]

Koleksionet

[vc_row_inner type=”boxed”][vc_column_inner][vc_column_text]Që kur themeluam brendin tonë, ne gjithmonë shkuam me idenë për të krijuar diçka ndryshe nga të tjerët. Ndryshimi nuk vjen thjeshtë vetëm nga mënyra e dukjes, por vjen edhe nga mënyra e krijimit të veshjeve, duke filluar nga zgjedhja e stofit deri te qepja finale e veshjeve. Kreator dhe dizajner të zgjedhur nga mjeshtërit më të mëdhenjë të veshjeve, ideojnë dhe përpunojmë me shumë kujdes çdo veshje. Ne jemi të përkushtuar në detaje, sepse detajet janë ato të cilat japin një përfundim të plotë dhe të dukshëm. Zgjedhja e stofit bëhet nga njohësit më të mirë të materialeve të tekstilit dhe ajo që është e rëndësishmë është se në asnjë moment nuk e lëshojmë të na ikë asnjë detaj i vetëm. Kombinim i përkryer i materialeve dhe dizajneve pritet dhe qepet nga rrobaqepës që e njohin mirë fushën në të ciën punojnë. Është një punë shumë e madhe ajo e cila për ju sjell veshjet e brendit Piserro. Tanimë nuk duhet të jetë e vështirë nëse flitet për veshje dhe stil. Ju duhet vetëm të vizitoni pikën tonë të shitjes dhe ne do të ju ndihmojmë për të krijuar stilin tuaj ndryshe![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”boxed” background_style=”normal” css=”.vc_custom_1403731298067{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 75px !important;}”][vc_column] [/vc_column][/vc_row][vc_row type=”boxed” background_style=”normal” css=”.vc_custom_1403731298067{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 75px !important;}”][vc_column width=”1/2″] [/vc_column][vc_column width=”1/2″] [/vc_column][/vc_row]