P I S E R R O

Këshilla

free check for plagiarism[vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1524147990162{padding-right: 40px !important;padding-left: 40px !important;}”][vc_single_image image=”425″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”417″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeIn” css=”.vc_custom_1524148033658{padding-top: 0px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_custom_heading text=”Këshilla” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Kujdesi i duhur ndikon shumë në mirëmbajtjen dhe ruajtjen e formës së kostumeve të brendit Piserro dhe xhaketave, të cilat janë të prodhuara me cilësi të lartë dhe pëlhurë të ndjeshme.
Ndiqni udhëzimet për mirëmbajtje të duhur të kostumeve:[/vc_column_text][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Gjithmonë vareni në varëse xhaketën” tab_id=”1524147775056-056c19c0-d1fc”][vc_column_text]Gjithmonë vareni në varëse xhaketën tuaj nëse ju nuk e përdorni atë. Mos lejoni kurrë që ajo të qëndrojë në vende jo të përshtatshme apo e pa palosur.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Përdorni vetëm mjete të cilat janë të përshtatshme” tab_id=”1524147775072-f02f6783-f2d9″][vc_column_text]Mos e lani apo pastroni xhaketën sikurse të gjitha veshjet tjera. Përdorni vetëm mjete të cilat janë të përshtatshme për pastrim të thatë, vetëm nëse është e nevojshme.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Mbulojeni atë me qese enkas për veshje Piserro.” tab_id=”1524147842379-c9f1e2c5-83a7″][vc_column_text]Nëse ju nuk do ta përdorni xhaketën tuaj për një kohë të gjatë, për ta mbrojtur nga pluhuri dhe papastërtitë, mbulojeni atë me qese enkas për veshje Piserro.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Kostumi nuk duhet të vishet çdo ditë.” tab_id=”1524147875111-fd39a218-5bfv”][vc_column_text]Kostumi nuk duhet të vishet çdo ditë. Ai duhet të “pushojë” pas çdo veshjeje. Kjo i ndihmon shumë kostumit tuaj për të qenë në formë dhe për tu dukur gjithmonë në stil.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]